dijous, 13 de març del 2008

Already we are here!!!!

Sí, ja som aquí!. Bé, ara us faré cinc cèntims de tot el treball realitzat fins ara:

1) Hem fet una mica de valoració de com ha anat el nostre primer trimestre en l'aprenentatge del funcionament dels blocs. Hem après:
- a fer blocs (Blogger-no estava creat l'espai xtec- per cada AA i xtec pel bloc comú): ambdós estan enllaçats.
- recursos que ens aniran bé per treballar amb els blocs a les AA: penjar vídeos, fotos, escriure-hi,...en definitiva, conèixer els recursos pedagògics que ens pot oferir el bloc.
- a fer aportacions al bloc comú de les festes de nadal.

Es considera que el treball ha estat prou engrescador i amb resultats positius: Cada AA té el seu bloc on explica el que fa en el si del seu centre i, a més, s'han fet comentaris interaules, a les activitats realitzades per cada centre. El principi ha estat una mica dur... Les noves tecnologies eren un repte, però, ha valgut la pena.
El primer pas està fet. Ara...

2)Bé, ens vam tornar a reunir, l'11 de febrer, i aquesta sessió la vam dedicar a organitzar-nos per tal de treballar de manera cooperativa entre AA i confegir una adaptació de la llegenda de St. Jordi i el drac. Vam estar:
- comentant i seleccionant materials, tant en format paper com digital, que poguessin ser d'utilitat per tal de treballar la llegenda amb l'alumnat d'AA.
- dividint la llegenda per escenes.
- parlant del calendari a seguir per confegir l'adaptació al bloc comú i de quina manera ho faríem.

Vam quedar per una propera reunió en la que aprendrem a insertar imatges a la producció escrita. Per fer això, coneixerem diversos programes informàtics i triarem el que sembli més adequat, per treballar amb l'alumnat.

Bé, de moment, això és tot. Fins aviat.